Ervaringen Exact Online

Gebruiksvriendelijkheid44444
Prijs/kwaliteit44444
Support/Service44444
Stabiliteit software44444
Totaal beoordeling44444
 • Sharebar

Makkelijk online boekhouden met Exact Online. Elke ondernemer moet een boekhouding doen, maar dan wel zo makkelijk mogelijk! Exact Online is ontwikkeld voor ZZP’ers, starters en kleinzakelijke ondernemingen die zonder zorgen voor installatie, updates en beveiliging hun boekhouding via internet willen doen. De accountant kan eenvoudig meekijken via internet, zodat controle en verwerking makkelijk is.

Wat is jouw ervaring met Exact Online? Voeg je ervaring direct onderaan de pagina toe, registratie is niet nodig.

Meer informatieBbezoek websiteLees ervaringen

Stem of voeg toe aan:  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Plaats dit bericht op Twitter

Tags: , , , ,

2 gedeelde ervaringen met “Ervaringen Exact Online”

 1. admin

  • 44444
  • 44444
  • 44444
  • 44444
  • 44444

  Heeft u ervaring met Exact Online? Dan willen wij u van harte uitnodigen om een gebruikerservaring te plaatsen. Alvast bedankt voor uw reactie.

  februari 15th, 2010 at 16:00

 2. Jasper Grootveld

  De manier waarop exact online te werk gaat is echt dieptriest te noemen. In januari 2012 hebben wij een vertegenwoordiger in de zaak gehad en na een lang gesprek een pakket af genomen. Kosten 200€ per maand. Veel geld voor een klein bedrijf, maar het zou alles zijn wat we nodig hadden.

  Na veel weken testen bleek het pakket helemaal niet te doen wat wij nodig hadden. De bewuste medewerker was ondertussen ontslagen. ( de beloofde functionaliteiten was dus een ja/nee spel)

  Na veel hen en weer mailen en weinige reactie, hebben we na maanden aan de noodrem getrokken en zijn gaan dreigen met juridische stappen, want van het pakket konden we niet meer af.

  Om die reden werd er dan wel een downsize van het pakket aangeboden, zodat we de benodigde functie aan konden vullen met andere software van externe partijen, die zij zelf aanbeveelden.

  Om het verhaal heel kort te maken, we zijn nu bijna 2 jaar verder, hebben bijna 5000€ uitgegeven, onze adminisrtratie is een chaos, en van Exact krijgen we nog steeds 0 medewerking, eerder tegenwerking.

  Ik heb gesprekken gehad met concurenten zoals reeleeze en Unit4, die een heel andere indruk geven. Denk dus goed na voordat je je geld uitgeeft aan Exact, die totaal niet klantvriendelijk is, en erger nog, niet levert wat ze beloven!!

  oktober 1st, 2013 at 09:35

Geef uw mening over "Ervaringen Exact Online" en deel deze ervaring met anderen...

Gebruiksvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Support/Service
Stabiliteit software
Totaal beoordeling