Ervaringen MultiSafepay

Gebruiksvriendelijkheid22222
Prijs/kwaliteit11111
Support/Service11111
Stabiliteit software1.331.331.331.331.33
Totaal beoordeling11111
  • Sharebar

MultiSafepay is een online betaalplatform geschikt voor elke webwinkelier. Tegen uiterst scherpe tarieven (iDEAL: o,49 euro) en zonder maandelijkse kosten kunnen al direct alle gangbare betaalmethoden in elke webwinkel met een internet kassa worden geaccepteerd. Klanten kunnen betalen via iDEAL, Visa, Master Card, Bankoverboeking (NL en BE), Mister Cash, GiroPay of diverse buitenlandse betaalmethoden. Uiteraard worden uw MultiSafepay-transacties uitgevoerd volgens strikte veiligheidseisen. Voor de implementatie van het MultiSafepay-platform zijn kant-en-klare plugins ontwikkeld voor populaire en veelgebruikte webshop-software. MultiSafepay is onder andere geschikt voor Magento, OsCommerce, Virtuemart, WordPress, Prestashop, ZenCart en InterSpire.

Wat is jouw ervaring met MultiSafePay? Voeg je ervaring direct onderaan de pagina toe, registratie is niet nodig.

Meer informatieBbezoek websiteLees ervaringen

Stem of voeg toe aan:  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Plaats dit bericht op Twitter

Tags: , , ,

12 gedeelde ervaringen met “Ervaringen MultiSafepay”

  1. admin

    Wat zijn jou ervaringen met MultiSafePay. Deel jou ervaring en help anderen met de juiste keuze en of afwezig om wel of juist niet met MultiSafePay “in zee” te gaan…

    januari 8th, 2011 at 15:24

  2. Jaap Visser

    Ik gebruik Multisafepay al sinds de start van mijn webwinkel en ben zeer tevreden over de diensten. Zeker een aanrader voor iedereen die een goede service wil tegen een lage prijs.

    januari 8th, 2011 at 16:08

  3. de schatkist almelo

    Multisafepay bevalt mij UITSTEKEND supergoedkoop enorm snel met uitbetalen!
    Een AANRADER

    juni 29th, 2011 at 11:51

  4. Tja

    Als consument zal ik nooit kopen bij een webshop die alleen betaling via multisafepay aanbiedt. Dit om de simpele reden dat je als consument apart bij multisafepay moet registreren. Wéér een partij al mijn gegevens doorspelen is voor mij een stap te ver als ik reeds jaren met PayPal werk en het bovendien ook zonder extra registratie kan zoals bijvoorbeeld met Ogone.

    september 10th, 2011 at 11:02

  5. PtC

    Ook ik heb problemen met de registratie bij MultiSafePay. Het lijkt mij ook een onnodige stap bovendien. Vele webshops bieden zonder tussenkomst van een derde de rechtstreekse mogelijkheid via iDeal te betalen. Het geld komt rechtstreeks op de rekening van de webwinkel en de bestelling kan worden verzonden, heel simpel en heel makkelijk. Rabobank heeft de Omni-kassa. Daar hoeft de consument zich niet eerst te registreren, maar biedt voor de webwinkelier keus uit zeer veel verschillende (internationale) betaalmogelijkheden. Dus het voordeel van veel betaalkanalen in één contract met meer waarborging van privacy voor de consument.

    februari 16th, 2012 at 19:16

  6. Ml

    Msp heeft ook een mogelijkheid te kopen zonder registratie. Echter dien je voor dit pakket extra te betalen als webshop. Het wel of niet registreren bij een betaling is dus de keuze van de webshop en wij hebben gekozen voor een betaling zonder registratie, wel zo vriendelijk voor de kopers :)

    maart 4th, 2012 at 09:55

  7. HWS

    • 33333
    • 11111
    • 11111
    • 22222
    • 11111

    Onze ervaring met MultisafePay is bedroevend. Ze houden betalingen vast die uitbetaald moeten worden aan ons als webwinkel, telkens met een ander verhaal. Ze duperen hiermee onze klanten en ons zelf. We weten nu niet hoe we ons eigen geld van onze account moeten krijgen.

    oktober 11th, 2012 at 16:30

  8. Johnf338

    Fantastic website. A lot of useful information here. I’m sending it to a few pals ans also sharing in delicious. And naturally, thank you in your sweat! egfkadbcfdce

    juni 1st, 2014 at 19:19

  9. Tineke

    • 11111
    • 11111
    • 11111
    • 11111
    • 11111

    Enorm slecht bedrijf voor klanten.
    Ze kunnen de mailtjes die ze hebben verstuurd naar de klant niet overhandigen. Terwijl ze dit toch echt wettelijk verplicht zijn.
    Hierdoor mijn factuur niet gezien en nu een enorme kostenpost erbij omdat ik niet heb betaald. Word ook lastig betalen zonder factuur.

    december 3rd, 2014 at 12:53

  10. Tim

    Echt een slecht ontvriendelijk bedrijf.
    Schuiven problemen af op anderen.
    Onderzoek duurt 3 maanden hoor je nog niks.
    Als je contactpersoon wil spreken is er altijd iets dat die er net niet is.
    Klanten kunnen niet betalen maar de klant haakt af volgens hun midden in betaalproces. Dat de klant het product niet wil. Maar probeert 6x het zelfde te bestellen.
    Ik vind het maar een raar bedrijf die MSP.
    Ik hoop dat andere dit probleem niet hebben.
    Maar ik raad MSP echt niemand aan

    december 17th, 2015 at 11:27

  11. Anouk

    voor jullie als webwinkel misschien een erg fijn om mee samen te werken. Echter als klant VRESELIJK! na verschillende malen telefonisch contact proberen op te nemen maar gemaild. Mijn betaling direct voldaan. Echter blijf ik steeds betaalverzoeken ontvangen!

    september 1st, 2016 at 16:13

  12. Ronald

    • 22222
    • 11111
    • 11111
    • 11111
    • 11111

    Let op:
    – Multisafepay communiceert heeel erg slecht (geen typefout!)
    – Multisafepay gijzelt naar eigen inzicht je tegoeden, terwijl je zelf aan al hun voorwaarden voldoet
    – Bij multisafepay ben je een nummer, ook als je een grote klant bent.

    Mijn advies: zoek een ander.

    april 4th, 2017 at 17:40

Geef uw mening over "Ervaringen MultiSafepay" en deel deze ervaring met anderen...

Gebruiksvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Support/Service
Stabiliteit software
Totaal beoordeling