Ervaringen PayPal

Gebruiksvriendelijkheid1.921.921.921.921.92
Prijs/kwaliteit1.921.921.921.921.92
Support/Service1.851.851.851.851.85
Stabiliteit software2.082.082.082.082.08
Totaal beoordeling1.921.921.921.921.92
  • Sharebar

PayPal is een zeer functioneel online betalingssysteem dat gebruik maakt van e-mailadressen om de verzender en de ontvanger van een betaling te identificeren. De betaling gebeurt via het PayPal-account van de koper (de consument) en komt vervolgens terecht op het PayPal-account van de verkoper (de webwinkelier). Geen van beide partijen hoeft dus zijn eigen persoonsgegevens mee te delen aan de andere partij, dit gaat geheel geautomatiseerd via PayPal en komt een “zogenaamde koppeling” tot stand na het inloggen. Op het moment de betaling wordt geaccepteerd door de koper, wordt de betaling direct geaccepteerd. Een PayPal-rekening openen is voor consumenten gratis en het overmaken van geld ook. De lage transactiekosten van PayPal zijn van toepassing als houders van een Premier- of zakelijke rekening geld ontvangen. PayPal is een absolute must voor de webwinkelier.

Wat is jouw ervaring met PayPal? Voeg je ervaring direct onderaan de pagina toe, registratie is niet nodig.

Meer informatieBbezoek websiteLees ervaringen

Stem of voeg toe aan:  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Plaats dit bericht op Twitter

Tags: , , ,

19 gedeelde ervaringen met “Ervaringen PayPal”

  1. Katja

    Mijn ervaringen met PayPal zijn prima. Ik betaal er graag mee. Snel en eenvoudig betalen, en direct de betaling binnen. Ook als ik verkoop via bijv. Marktplaats en Ebay werk ik graag met PayPal. Schept vertrouwen, is mijn mening.

    januari 8th, 2011 at 19:55

  2. Angelique

    • 55555
    • 55555
    • 55555
    • 55555
    • 55555

    Ik ben heel erg tevreden over PayPal, zowel als webwinkeleigenaar als particulier. PayPal werkt heel gemakkelijk en geeft ook vertrouwen bij de aankoop van producten.
    Als webwinkeleigenaar ben ik er blij mee omdat ook mijn klanten uit het buitenland zo makkelijk kunnen betalen.
    Voor de kosten hoef je het niet te laten.
    Kortom, een dikke 9 voor PayPal.

    januari 15th, 2011 at 16:55

  3. Chantal

    • 44444
    • 33333
    • 44444
    • 44444
    • 44444

    Zeer tevreden over PayPal, gebruik ze zowel zakelijk (voor mijn webwinkel) als particulier.

    Mijn account is zelfs uit voorzorg een keer geblokkeerd omdat jullie dachten dat er sprake was van Fraude. Gelukkkig was er niets aan de hand.

    Kosten vallen mee en betaling is super snel binnen.

    Kortom top!!

    januari 15th, 2011 at 17:19

  4. g.h.l.gerrits.

    • 11111
    • 11111
    • 11111
    • 22222
    • 11111

    Ik heb ZEER slechte ervaring met het Klachtencentrum.
    Een apperaat wat niet werkte op advies van PayPal aangetekend naar Italie terug gestuurd.Verkoper stelde voor bij goed Fadbeck de retour zending te betalen.Daar geweigerd!Pay Pal kan het verloop niet controleren,geschil gesloten!Was met Post.nl met Barcode verstuurd!Heb voorgesteld kopie van het etiket op te sturen,omdat daar alle gegevens opstonden,was niet nodig.Gewoon geschil gesloten.
    Is daar meer ervaring mee.B.v.dank

    december 1st, 2011 at 04:37

  5. g.h.l.gerrits.

    • 11111
    • 11111
    • 11111
    • 22222
    • 11111

    Ik heb ZEER slechte ervaring met het Klachtencentrum.
    Een apparaat wat niet werkte op advies van PayPal aangetekend naar Italie terug gestuurd.Verkoper stelde voor bij goed Fadbeck de retour zending te betalen.Daar geweigerd!Pay Pal kan het verloop niet controleren,geschil gesloten!Was met Post.nl met Barcode verstuurd!Heb voorgesteld kopie van het etiket op te sturen,omdat daar alle gegevens opstonden,was niet nodig.Gewoon geschil gesloten.
    Is daar meer ervaring mee.B.v.dank

    december 1st, 2011 at 04:39

  6. A.Pons

    • 11111
    • 11111
    • 11111
    • 11111
    • 11111

    Ik heb alleen maar slechte ervaringen, ze zijn erg duur, houden je geld onnodig lang vast (extra rente) bij wisselkoersen nemen ze je ook weer te pakken, maar het ergste is dat ze heel eenvoudig in de maling zijn te nemen. Als je klant een pakket opgeeft als niet ontvangen of een schade in scene zet (zelf meegemaakt) ben je je geld kwijt en moet je al geluk hebben als ze het zogenaamde beschadigde object terugkrijgt, maar dan echt beschadigd.
    En je bent volkomen machteloos en aan ze overgeleverd, ik laat nooit meer iemand met Paypal betalen.

    december 11th, 2011 at 21:28

  7. j,kruijff

    • 11111
    • 11111
    • 11111
    • 11111
    • 11111

    paypal is snel maar daar is dan alles mee gezegd
    ze claimen met koeieletters dat het gratis is, ja voor de koper, maar de verkoper betaald een behoorlijk percentage, ze zijn dus gewoon duur. Slechte helpdesk a 10ct/min.

    Ze claimen veilig te zijn. Als er een steen wordt verstuurd ipv een playstation en je tekent voor ontvangst, ben je gewoon je geld kwijt. Paypal zegt dat ze niet kunnen inzien wat er in het pakket zit. Ondanks evt fotografisch bewijs e.d

    Klote systeem dus! 1* voor alles.

    december 29th, 2011 at 15:11

  8. P.beneker

    Slechte ervaring wordt 2x voor hetzelfde product afgeschreven.
    Diverse maal een E-mail gestuurd (naar dhr.Kelderhuis)krijg geen antwoord.Zeer onbeleefd.

    november 22nd, 2012 at 10:38

  9. M.v. Assen

    Ze hebben voor 1239 euro van mijn rekening afgeschreven en ik heb niks gekocht. Melding gedaan van fraude en ben in het gelijk gesteld. Mijn geld komt nu weer terug. En vandaag ben ik bedreigd per mail van een of ander vaag Duits bedrijf. Moet ik nog aangifte gaan doen ook. Als ik mijn geld terug heb, sluit ik direct mijn account. Want zo veilig is het dus niet!!

    augustus 25th, 2013 at 21:26

  10. Dit ben ik

    • 22222
    • 11111
    • 11111
    • 22222
    • 11111

    Een klant betaald voor een geleverd product maar kan dus blijkbaar zijn geld weer terughalen (hij zegt gehackt te zijn).
    PayPal kan niets voor mij doen, totaal geen enkele hulp.
    Ik ben nu mijn geld en het product kwijt en hulp van het “veilige PayPal”??? Forget it.
    Ik sluit deze week mijn rekening.

    november 12th, 2013 at 10:39

  11. Erik

    • 44444
    • 44444
    • 55555
    • Not Rated
    • 55555

    Hele goede ervaringen met PayPal,pakket terug gestuurd naar verkoper daarna heeft de verkoper niet meer gereageerd en ook het geld niet meer overgemaakt, PayPal heeft mijn geld terug gestort en alles tot volle tevredenheid opgelost.

    maart 20th, 2014 at 17:13

  12. net

    • 11111
    • 11111
    • 11111
    • 11111
    • 11111

    Paypal is echt vreselijk, een rekening openen is een fluitje van een cent, maar een rekening stopzeggen niet. Echt rampzalig, ik probeer al tijden van mijn rekening af te komen maar het lukt maar niet en ik blijf steeds spam-mail van hun ontvangen terwijl ik mij daar al meerdere malen voor heb afgemeld. :(

    april 29th, 2014 at 12:01

  13. Dennis Prins

    DIEVEN zijn het!

    Op een overboeking/betaling van ca € 250 vanuit Spanje rekenen deze witte boorden criminelen € 10 !!!

    SCHANDALIG!

    november 9th, 2014 at 16:13

  14. F.Glasius

    • 22222
    • 44444
    • 11111
    • 22222
    • 22222

    Ik heb een art uit duitsland besteld, het “standort`was ook in duitsland,echter werd deze opgestuurd uit China waardoor ik extra 75 euro invoerrechten moest betalen.
    Claim werd toch afgewezen.

    april 18th, 2015 at 08:46

  15. R. van Lawick

    Ik was altijd een tevreden klant en betaalde graag via PayPal vanwege de 100% kopersbescherming.

    Totdat er een pakketje dat ik heb gekocht zoek raakte en ik geen contact kreeg met de verkoper. Toen bleek de 100% kopersbescherming een farce te zijn en ben ik EUR 180,- armer zonder dat ik mijn artikel heb ontvangen.

    juni 4th, 2015 at 10:00

  16. Paul Hamers

    Hopeloos systeem.

    Ik kan niet inloggen op mijn bestaande rekening van enkele jaren geleden.
    Wachtwoord vergeten, opnieuw aangevraagd.
    Loop stuk op de beveiligingsvragen. Weet die niet meer. Dus niet doorheen te komen.

    Een nieuwe rekening openen lukt ook niet.
    Meldingen dat informatie niet compleet is.
    Wat ik ook probeer online.
    Systeem geeft niet precies aangeeft wat er ontbreekt of niet compleet is.

    Dikke onvoldoende voor een duur en achterhaald systeem.

    3x waardeloos.

    november 13th, 2015 at 15:37

  17. Rob

    • 11111
    • 11111
    • 11111
    • 11111
    • 11111

    Paypal is erg onbetrouwbaar. Als je een rekening bij ze opent dan schrijven een klein bedrag van je rekening, bij mij 2 keer!!, ter verrificatie, geven aan het terug te storten maar ‘t komt maar niet terug. ze reageren ook niet op emails ed.

    Dieven zijn het!.

    nooit meer paypal.

    oktober 1st, 2016 at 12:53

  18. Johan

    • 11111
    • 11111
    • 11111
    • 11111
    • 11111

    Paypal is echt gevaarlijk voor de verkoper.

    Ik hoop echt dat mensen gaan realiseren dat ze GROOT risico lopen bij verkoop via paypal.

    Naast de enorme percentages, die overigens als particuliere verkoper ook betaald als je opgelicht bent heb je GEEN POOT om op te staan.

    Laat mensen duurzame spullen ophalen en afrekenen ad deur.

    Er zijn hele horde oplichters actief via paypal, hun claim (zij zijn koper) wordt altijd toegekend.

    Paypal werkt criminaliteit in de hand, WEES gewaarschuwd.

    Snap werkelijk niet dat er geen enkele toezichthouder hier iets mee doet, zijn gewoon wanpraktijken van Paypal.

    juni 19th, 2017 at 19:28

  19. M.Klasens

    • 11111
    • 11111
    • 11111
    • 33333
    • 11111

    Ongelofelijk slechte service. Het is ontzettend duur om zakelijk te gebruiken, en daarnaast wordt onze rekening geblokkeerd omdat wij een product op onze website hebben staan die wij niet leveren. Dit heeft tot gevolg dat PayPal 180 dagen het geld vasthoudt.

    februari 27th, 2018 at 16:55

Geef uw mening over "Ervaringen PayPal" en deel deze ervaring met anderen...

Gebruiksvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Support/Service
Stabiliteit software
Totaal beoordeling